Ελλάδα

Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης – ΝΔ για την εκλογολογία

ND

Το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβηκε σήμερα με αφορμή σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, καταλογίζοντας στο Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του καθώς, όπως αναφέρει, «άγεται και φέρεται» από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Η ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε σε απάντηση της δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία κατηγορεί τη ΝΔ και μερίδα των ΜΜΕ για εκλογολογία.
Στην απάντησή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφέρει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου «τη μια πανηγυρίζουν, την άλλη σιωπούν και την άλλη χάνουν την ψυχραιμία τους» και εξηγεί: «Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και, ταυτόχρονα, να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης».
Συνεχίζοντας ο κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει: «Με ύβρεις, όμως, δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων,την κατάργηση του ΕΚΑΣ. Δεν αντιμετωπίζονται τα αδιέξοδα, που συσσώρευσαν οι πολιτικές της στην Υγεία, την παιδεία, την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Η μόνη συνέπεια της Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της».
Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι «καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το