Ελλάδα

Κόντρα Λιάνας Κανέλλη με Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τον διαδηλωτή του ΚΚΕ

Κριτική στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο άσκησε η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ άσκησε κριτική στον συνάδελφό της από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του διαδηλωτή που είναι μέλος του ΚΚΕ και φέρεται να πήρε μέρος στα επεισόδια με την Αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Κανέλλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απέδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «χαφιεδισμό» και «ρουφιανιλίκι».

Η βουλευτής του ΚΚΕ διερωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να είναι «πιο αυτοσυγκρατημένος» ο διαδηλωτής τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, όπως ανέφερε, βιαιότατα στους συγκεντρωμένους και ενώ «έχουμε συναδέλφους μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε».

«Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια… Εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. Μη με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο θέλει να γίνει» σημείωσε η κυρία Κανέλλη αναφερόμενη στον κ. Μπογδάνο. «Δεν έχω καμιά διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σαν να του μοιάζω» πρόσθεσε.

«Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλοτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλοτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου, υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται» πρόσθεσε η κυρία Κανέλλη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το