Τοπικά

Κόντρα Κολυνδρίνη -Κουρέτα σε προεκλογικό σκηνικό

Μια απρόσμενη τροπή πήρε η σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας. Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα της ρύπανσης στον Ελασσονίτη ποταμό.

Στη συζήτηση το λόγο έλαβε ο κ. Αντώνης Αδάμου (Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την Ανατροπή), ο οποίος ζήτησε να μιλήσει και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων με έδρα στο Λουξεμβούργο.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ανέφερε, σύμφωνα με το Larissanet ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό η παρέμβαση, ενώ ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε πως ο κ. Κουρέτας «λειτουργεί ως όχημα της Αριστερής Παρέμβασης».

Ο κ. Δημήτρης Κουρέτας αποχώρησε από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας το γεγονός και επισημαίνει πως η υγεία των συμπολιτών είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και «εάν έτσι αντιλαμβανόμαστε την υγεία κάνουμε λάθος».

Για θεατρικό δρώμενο εκ μέρους του κ.Κουρέτα με ανάρτησή της κάνει λόγο η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη:

“Από το Περιφερειακό Συμβούλιο δε διώχτηκε ποτέ τόσα χρόνια ουδείς εκ των πολιτών, αντιθέτως όλοι έχουν βήμα και αυτό το αναγάγει στο ύψιστο δημοκρατικό βάθρο με πολιτικό πολιτισμό για τη σφυρηλάτηση του οποίου φροντίζει το Προεδρείο. Η αυτοθυματοποίηση και πρόκληση θεατρικών δρώμενων ανήκει σε παλαιοκομματικές παρωχημένες τακτικές…Ο αυτοεξορισμός συχνά μετουσιώνεται σε αυτοεξορκισμό… Εμείς πρώτοι διδάξαμε τον ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο… Δίνοντας βήμα και θέσεις ευθύνης σε όλους.. Και έτσι θα πορευθούμε”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το