ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΣΡ: Ποια κανάλια θα διαγραφούν

Ελλάδα

Νέα ονόματα στο πλευρό της Νάνσυς Καπούλα

Τοπικά

Σκότωσαν έξι άλογα με καραμπίνα στην Παραμυθιά

Ελλάδα

Τοπικά

Κόντρα δημοτικής αρχής Βόλου – Επιλογής Ευθύνης

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» εξέδωσε η δημοτική αρχή Βόλου αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής:

«Η οίηση και η αλαζονεία, ιδιαίτερα όταν στερούνται και της ελάχιστης αντιστοίχισης στην κοινωνική πραγματικότητα, μοιραία οδηγούν στον πολιτικό σουσουδισμό, ίδιον νάρκισσων και πολιτικών απατεώνων. Πάντα βέβαια υπό το μανδύα μιας δήθεν δημοκρατικότητας και της «αυθεντίας» μιας ξεπεσμένης ελίτ, που εξασφαλίζουν ένα άνετο (κατά περίπτωση και μεγαλειώδες) βιοπορισμό σε βάρος των κορόιδων – πολιτών.
Ετσι είδαμε για πολλοστή φορά την διορισμένη, από τον τέως άνακτα της πόλης, να υψώνει και πάλι διαχωριστικές και διχαστικές γραμμές, να απευθύνεται με ανοίκειους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Δημοτικής μας Αρχής και να επιφυλάσσει δι εαυτή (και την παρέα) το προνόμιο της άσκησης της εξουσίας.
Επειδή οι καιροί άλλαξαν, δυστυχώς γι αυτούς δραματικά, αντί άλλης απαντήσεως παραθέτουμε δύο φωτογραφίες από δύο ανοιχτές εκδηλώσεις, με διαφορά 24, περίπου, ωρών. Στη μία μπορεί κανείς να δει την επιστροφή στην…κανονικότητα (!) και στην άλλη τη «μαύρη σελίδα» της πόλης. Και βεβαίως να συνάγει τα συμπεράσματά του…»

Επιλογή Ευθύνης: Η κλεψύδρα εξαντλείται και το «καθεστώς» αφηνιάζει

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, την οποία χαρακτηρίζει ως νέο «λούμπεν» παραλήρημα κατά της παράταξής μας και προσωπικά κατά της επικεφαλής της, Ν.Οικονόμου, από την «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» έγινε το ακόλουθο σχόλιο:
«Όσο συνειδητοποιούν ότι «η κλεψύδρα του χρόνου αμείλικτα εξαντλείται» -για να θυμηθούμε τον Μανώλη Αναγνωστάκη- τόσο το «καθεστώς» αφηνιάζει. Γιατί ξέρουν ότι η κλεψύδρα δεν ξαναγεμίζει!» .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το