Τοπικά

Κοντά στους πληγέντες του Ανατολικού Πηλίου ο Χρήστος Μπουκώρος

Επίσκεψη, στα χωριά του Ανατολικού Πηλίου που χτυπήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών, πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, το μεσημέρι της Κυριακής, 10 Οκτωβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μαγνησίας επισκέφθηκε το χωριό της Μακρυρράχης, όπου διαπίστωσε το μέγεθος της ζημιάς που προξένησε στις καλλιέργειες των περιοχών αυτών η έντονη κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ώρες. Οι ζημιές στις καλλιέργειες είναι πραγματικά πολύ μεγάλες, ενώ εκτεταμένες είναι και οι ζημιές που έχουν υποστεί τα σπίτια των κατοίκων. Ο βουλευτής Μαγνησίας,συνομίλησε με τους κατοίκους και τους παραγωγούς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το μέγεθος των προβλημάτων που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, τους.

Μετά το πέρας της αυτοψίας, ο Χρήστος Μπουκώροςς δήλωσε τα εξής: «Επισκέφθηκα τους κατοίκους της Μακρυρράχης, όπου διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες που χρειάζονται στεγαστική συνδρομή, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές στα σπίτια τους. Εκτεταμένη είναι και η ζημιά στο αγροτικό οδικό δίκτυο, ενώ πολλοί καλλιεργητές έχασαν την παραγωγή που είχαν συλλέξει και αποθηκεύσει. Μεγάλες και οι ζημιές στο παραλιακό μέτωπο και ιδιαίτερα στην οδό που οδηγεί στους Αγίους Σαράντα. Έχω ήδη ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία. Η κυβέρνηση όπως κάνει πάντα θα συνδράμει τις οικογένειες της Μακρυρράχης που επλήγησαν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το