Αθλητισμός

Κοντά σε όποιον έχει ανάγκη η Νίκη Βόλου

Οι φιλανθρωπικές δράσεις της Νίκης συνεχίζονται… Αντιπροσωπεία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ βρέθηκε χθες στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και παρέδωσε στους ιερείς τρόφιμα για  το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι 11 οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Το έχουμε γράψει και παλαιότερα… Η Νίκη Βόλου δεν είναι ένας απλός αθλητικός σύλλογος. Κουβαλά ιδιαίτερες αξίες και ιδανικά, κάτι που φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία και πολύ περισσότερο τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, η χθεσινή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ημέρα που η ΠΑΕ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο. Την περασμένη Τρίτη είχε επισκεφτεί το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου παραδίδοντας τρόφιμα για έξι άπορες οικογένειες και ακολούθησε η προχθεσινή επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Βόλου, που έφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά του ιδρύματος διότι συνοδεύτηκε με το δώρο που είχαν ζητήσει και συγκεκριμένα με την κονσόλα για ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Χθες οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίκη βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και παρέδωσαν τρόφιμα για 11 οικογένειες. Φυσικά μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου ναού ο οποίος είναι συνυφασμένος με τη Νέα Ιωνία, όπως άλλωστε και η Νίκη.

Η «κυανόλευκη» αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Βενέτη, τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, τον γενικό αρχηγό Απόστολο Κουφογεώργο, τον υπεύθυνο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης Γιάννη Καζεπίδη, καθώς και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ και επικεφαλής της Ακαδημίας Ανδρέα Κικίλια. Αφού συζήτησαν με τους ιερείς του ναού, τους παρέδωσαν τα συγκεντρωμένα τρόφιμα που φυσικά θα γεμίσουν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι οικογενειών που το είχαν ανάγκη.

Η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε και ανακοίνωση για την χθεσινή φιλανθρωπική δράση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Σε συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων, στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που διανύουμε, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/12) τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, παραδίδοντας στους ιερωμένους του τρόφιμα για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι 11 άπορων οικογενειών.

Και τις φετινές γιορτές, η ποδοσφαιρική οικογένειά μας, πιστή στα ιδανικά του συλλόγου μας, ανιδιοτελώς και αλληλέγγυα, στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλον τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να βοηθήσει σπίτια με παρόμοια προβλήματα. Πλάι σε κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, όχι μόνο κατά τις εορταστικές περιόδους, αλλά ανά πάσα στιγμή, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το