Τοπικά

Κων. Μαραβέγιας σε Στ. Πέτσα: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Πηλίου

Για τις μεγάλες καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Αθηνά» στη Μαγνησία, ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαραβέγιας επικοινώνησε με τον Στ. Πέτσα μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους δημάρχους Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου, Παν. Κουτσάφτη, Μιχ. Μιτζικό και Δημ. Νασίκα αντίστοιχα. Επίσης, είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Προμυρίου Σπ. Βαλούκο.

Το αίτημα των δημάρχων που μετέφερε στον κ. Πέτσα ο βουλευτής είναι να ανανεωθεί η ισχύς της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, όπως επίσης να υπάρξει ανάλογη απόφαση για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που καταγράφονται στο Βένετο, το Κεραμίδι και τα Κανάλια.

Ο κ. Πέτσας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει άμεσα το ζήτημα και θα ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης. «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στηρίξουμε τους πληγέντες και στη Μαγνησία», διαβεβαίωσε τον κ. Μαραβέγια ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το