Τοπικά

Κων. Μαραβέγιας: Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα έλλειψης γιατρών στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Την άμεση στελέχωση του ιατρείου της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, έτσι ώστε ο Σταθµός Επακτησίµων (ΣΤΕΠ) να λειτουργεί καθ’ όλο το 24ωρο και τα Σαββατοκύριακα, ζητεί με Αναφορά του προς τον Υπουργό Εθνικής Άµυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Η Αναφορά του κ. Μαραβέγια βασίζεται σε επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου-Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ), η οποία διαμαρτύρεται για την αναστολή λειτουργίας του ΣΤΕΠ τις µη εργάσιµες ώρες της ηµέρας και τα Σαββατοκύριακα, λόγω έλλειψης γιατρών, με αποτέλεσμα τα υγειονοµικά περαστικά κατά τις ώρες αυτές να παραπέµπονται – διακοµίζονται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκοµείο Βόλου.

Αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα της Ένωσης, ο κ. Μαραβέγιας ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό να μεριμνήσει το ταχύτερο δυνατόν για την επίλυση του προβλήματος και την επαναλειτουργία του ΣΤΕΠ σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, λόγω της υγειονομικής κρίσης αλλά και των εθνικών θεμάτων που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της επικαιρότητας. «Είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί άμεσα ο απαιτούμενος αριθμός γιατρών για την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού Επακτησίμων και να διασφαλιστεί η υγειονοµική περίθαλψη των εν ενεργεία στρατιωτικών της Μαγνησίας, οι οποίοι επιτελούν ύψιστο έργο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το