Τοπικά

Κων. Μαραβέγιας: Αισιοδοξώ ότι οι μαθητές θα προσαρμοστούν γρήγορα στις νέες συνθήκες

Σε μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει, υπό πρωτόγνωρες και παράλληλα περίεργες συνθήκες. Η Πολιτεία έχει ήδη προχωρήσει στις αναγκαίες διοικητικές και παιδαγωγικές ενέργειες, προκειμένου να λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες στη χώρα μας με πληρότητα βιβλίων, εκπαιδευτικών, διδακτικών μέσων και εξοπλισμού αλλά και με την απαιτούμενη ασφάλεια για την υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών. Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς για την ετοιμότητα που επέδειξαν την προηγούμενη χρονιά και για την ενεργό συμμετοχή τους στη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη θερμή ευσυνειδησία και τον υπερβολικό ζήλο τους, κατά την υλοποίηση του παιδαγωγικού τους λειτουργήματος. Τους εύχομαι, επίσης, να συνεχίσουν απρόσκοπτα το παιδαγωγικό τους έργο, συμβάλλοντας στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών και στη βιώσιμη λειτουργία των σχολείων. Θα ήθελα να ευχηθώ η νέα αυτή σχολική χρονιά να είναι παραγωγική και αποτελεσματική σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Εύχομαι καλή χρονιά και στον μαθητικό πληθυσμό του Νομού μας και της χώρας μας και αισιοδοξώ ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στις νέες συνθήκες με την αρωγή και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών. Καλή χρονιά, όμως, και στους γονείς, που θα πρέπει να στηρίζουν το έργο των εκπαιδευτικών και την προσπάθεια των παιδιών τους. Τέλος, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι με τη στήριξη της Πολιτείας και με τη συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών αυτή η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί, χωρίς την ύπαρξη προβλημάτων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την καλλιέργεια των γνωστικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών μας και, κατά συνέπεια, για την ομαλή σχολική και κοινωνική τους ενσωμάτωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το