Αθλητισμός

Κολύμβηση: Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Αντώνης Κρύσιλας

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων (Masters) στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Ήταν μία διοργάνωση με εκατοντάδες συμμετοχές και έντονο συναγωνισμό, αφού υπήρχαν αθλητές και από το εξωτερικό.

Η Νίκη εκπροσωπήθηκε από τον Αντώνη Κρύσιλα που είχε πολύ καλή παρουσία με δύο ατομικά ρεκόρ, στην ηλικιακή κατηγορία 55-59 ετών. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 6η θέση στα 1.500μ. ελεύθερο και την 7η θέση τόσο στα 400μ., όσο και στα 800μ. ελεύθερο, κάνοντας όμως ατομικές επιδόσεις στα δύο τελευταία αγωνίσματα.

«Όταν δεν μπορείς να ξεπεράσεις τους αντιπάλους σου τουλάχιστον να ξεπερνάς τον εαυτό σου…» σχολίασε πολύ εύστοχα ο ίδιος.

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Κρύσιλα στο Πανελλήνιο εξέδωσε και το τμήμα κολύμβησης της Νίκης στο οποίο αναφέρονται τα εξής; «Θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη Κρύσιλα που μας τίμησε  με την πολύ καλή παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Μasters  κατακτώντας την 6η θέση 1500μ. ελεύθερο, την 7η θέση 400μ. ελεύθερο και την 7η θέση 800μ. ελεύθερο.  Μια συμμετοχή που είχε ατομικά ρεκόρ σε 400μ και 800μ. Ο Αντώνης αποτελεί παράδειγμα αθλητή…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το