Αθλητισμός

Κολύμβηση: Ημερίδα ορίων σε κλειστή πισίνα στη Λάρισα

Κολυμβητική ημερίδα ορίων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα με τη συμμετοχή 244 αθλητών και αθλητριών από 29 σωματεία. Τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις συμμετοχές είχαν οι σύλλογοι του Βόλου, αφού μετείχαν συνολικά 110 κολυμβητές και κολυμβήτριες που ανήκουν στους ΝΟΒΑ, ΟΕΑ/ΝΑΒ, Μαγνησιακό, Νίκη, Υδάτινο Κόσμο και Ολυμπιακό Βόλου.

Πάντως, αρκετοί γονείς παιδιών από τα βολιώτικα σωματεία εξέφρασαν την απορία, για ποιο λόγο η νέα διοίκηση της ΚΟΕ όρισε τους αγώνες στη γειτονική πόλη, τη στιγμή που οι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν Βολιώτες, ενώ θεωρούν και ως μέγα λάθος το γεγονός ότι η διοργάνωση φιλοξενήθηκε σε κλειστό κολυμβητήριο εν μέσω πανδημίας και ενώ ήταν διαθέσιμη να φιλοξενήσει τους αγώνες η ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ Βόλου, που σαφώς προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σίγουρα, η νέα διοίκηση της ΚΟΕ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική σε αυτά τα ζητήματα και μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει στις επόμενες αναθέσεις, αφού θα ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις στην κολύμβηση, καθώς και οι ορισμοί ομίλων για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της υδατοσφαίρισης.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το