Αθλητισμός

Κολύμβηση: Η Βολιώτισσα Χατζηεφραιμίδου στον Ολυμπιακό

Μία ακόμη Βολιώτισσα θα ενισχύσει από εδώ και πέρα το κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο οποίος δείχνει να ποντάρει σε αθλητές και αθλήτριες από την πόλη μας. Έτσι, μετά τους Γιάννη Κοντοβά, Γιώργο Βελιάδη, Μαρίνα Τριανταφυλλίδη, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και την Μαρία Χατζηεφραιμίδου.

Η 18χρονη κολυμβήτρια προέρχεται από τη Νίκη και πλέον θα κολυμπά με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς ο οποίος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην ελληνική κολύμβηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κατακτήσει τα 62 από τα 90 Πανελλήνια πρωταθλήματα. Η τελευταία φορά που δεν ήταν ο πρωταθλητής ήταν το 1995 όταν τον ξεπέρασε η Γλυφάδα. Έκτοτε μετρά 26 σερί τίτλους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση της Χατζηεφραιμίδου είναι η εξής:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Χατζηεφραιμίδου. Η νεαρή κολυμβήτρια (ημερομηνία γέννησης 31/01/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του συλλόγου μας».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Χατζηεφραιμίδου η οποία κολυμπάει στα 200μ. Μικτή Ατομική, στα 50μ., 100μ. ύπτιο, 100μ. και 200μ. πεταλούδα, τόνισε τα εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση που εντάσσομαι στο αθλητικό δυναμικό του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα υπό την προπονητική καθοδήγηση του κ. Νίκου Γέμελου και των συνεργατών του τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσω τις προσδοκίες της ομάδας μου και τους προσωπικούς μου στόχους».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το