Ελλάδα

Κολωνός: Η 12χρονη είπε ότι ο «Μιχάλης» είχε και δεύτερο προφίλ – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της μητέρας της

Υπήρχε και δεύτερο προφίλ του επονομαζόμενου «Μιχάλη» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του ανήλικου κοριτσιού από τον Κολωνό, όπως δήλωσε η συνήγορος της μητέρας του 12χρονου παιδιού.

«Χθες, η μικρή μου είπε ότι ο 57χρονος είχε ένα ψεύτικο προφίλ σαν “Μιχάλης” με φωτογραφία ενός 25χρονου, αλλά ότι υπήρχε και δεύτερο προφίλ του», είπε η Ασπασία Ταραχοπούλου στον ΑΝΤ1.

Σχετικά με την κατάσταση του παιδιού σήμερα, η δικηγόρος είπε ότι μετά από σειρά δηλώσεων και αιχμηρών συνεντεύξεων της, επικοινώνησε μαζί της ο ΓΓ του Υπ. Κοινωνικών Υποθέσεων και δεσμεύθηκε ότι η 12χρονη «θα έχει ψυχολογική υποστήριξη και κατ΄ οίκον διδασκαλία», συμπληρώνοντας πως η υπόσχεση είναι ότι αυτά θα ξεκινήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όπως επεσήμανε η δικηγόρος, το κορίτσι από το ξέσπασμα της υπόθεσης μέχρι τώρα, «πήγε μια φορά σε παιδοψυχολόγο, με δική μας πρωτοβουλία και μετά από πολλούς κόπους, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από εκεί που βρίσκεται σήμερα το κορίτσι. Η επίσκεψη έγινε για να πάρει το χαρτί για την κατ’ οίκον διδασκαλία».

Η κυρία Ταραχοπούλου είπε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει ουσιαστική συνδρομή της Πολιτείας, χαρακτήρισε ως «απαράδεκτες» τις δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες, λέγοντας ότι περιορίζονται στην παροχή «μιας χλωρίνης», αλλά δεν έχουν κάτι τίποτα «για κανένα παιδί, γιατί η οικογένεια δεν έχει μόνο την 12χρονη, έχει κι άλλα παιδιά».

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»
Πρόκειται για κάτοικο Πειραιά που στο παρελθόν εργαζόταν ως ναυτικός.

Το εν λόγω άτομο, για το οποίο έχει μιλήσει στις καταθέσεις της και η 12χρονη, φέρεται να παρότρυνε το παιδί να ακολουθεί τις εντολές του ίδιου και του Ηλία Μίχου.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστροπός και έχει κατονομαστεί από το παιδί ως ο «συνοδός» της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 58 ετών, ο οποίος φαίνεται πως κανόνιζε και ο ίδιος τα ραντεβού της φρίκης για το κοριτσάκι, όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Θεωρείται επίσης πρόσωπο που όπως και ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας από τον Κολωνό, κανόνιζε «ραντεβού» του παιδιού σε ξενοδοχεία. Μάλιστα φέρεται να πίεζε το κορίτσι, όταν αυτό αρνιόταν να πάει στα επίμαχα ραντεβού που της κανόνιζαν με επίδοξους βιαστές που την περίμεναν σε ξενοδοχεία.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το