Τοπικά

Κοινή σύσκεψη των Δημάρχων Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου για το πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης

Σε σύσκεψη με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, για το πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Βορείων Σποράδων, συμμετείχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης.

Εκτός από τον κ. Περίσση, συμμετείχαν ο νυν Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θεόδωρος Τζούμας, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας.

Συζήτησαν την διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης των τριών νησιών, στο πλαίσιο της οποίας μπορούν να κατατεθούν κοινές προτάσεις και ζήτησαν την παράταση της διαβούλευσης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Λουτράκι Σκοπέλου, μια κοινή σύσκεψη μεταξύ των Δημάρχων και των τριών νησιών των Βορείων Σποράδων, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Σταμάτη Περίσση, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σκιάθου κ. Θ. Τζούμα, του Δημάρχου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη και των εκπροσώπων της εταιρείας που εκπονεί το πρόγραμμα Ο.Χ.Ε στην Σκόπελο.

Επίσης την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σταμάτη Περίσση και των μελών που απαρτίζουν την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου, με τον Γενικό Διευθυντή της «Spyrou Hotels» κ. Γεώργιο Μιχάλη και τον καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών κ. Δημήτρη Κούτουλα.

Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα όπως ο σχεδιασμός της προβολής του Δήμου Σκοπέλου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και προτάθηκε να δηλώσουν όλοι οι επιχειρηματίες της Σκοπέλου τα email τους, ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση τους από την Τουριστική Επιτροπή, για θέματα που τους αφορούν.

Με την συνεργασία των κ. Μιχάλη και κ. Κούτουλα, θα συνταχθεί ένα ερωτηματολόγιο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, το οποίο θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της Σκοπέλου και θα έχει ως σκοπό την συλλογή χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν την Τουριστική Προβολή και τις Τουριστικές Υποδομές της Σκοπέλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το