Αθλητισμός

Κοινή προετοιμασία για Βόλο και Φοίβο Συκεών στο πόλο 

Κοινή προετοιμασία πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο ο Βόλος και ο Φοίβος Συκεών στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Οι δύο σύλλογοι διατηρούν άριστες σχέσεις και έδωσαν αρκετά φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα των υποδομών τους. Συγκεκριμένα κοντραρίστηκαν οι ομάδες Νέων Ανδρών, Εφήβων και Παίδων, με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Βόλος: «Ευχαριστούμε την φιλική ομάδα του Φοίβου Συκεών που στα πλαίσια προετοιμασίας επισκέφθηκε την πόλης μας και έδωσε σειρά φιλικών παιχνιδιών με την ομάδα μας στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών. Μεγαλύτερη ευχαρίστηση μας το γεγονός ότι οι πισίνες «βούλιαξαν» από νεαρούς αθλητές για δύο συνεχόμενες μέρες.
Αντίστοιχα, από τον Φοίβο τονίστηκαν τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα πόλο του Βόλου για την όμορφη φιλοξενία τους. Οι ομάδες Νέων, Εφήβων και το παιδικό τμήμα του ΠΑΣ Φοίβου έδωσε φιλικά παιχνίδια και απέκτησε όμορφες εμπειρίες από το ταξίδι του στη Θεσσαλική πόλη».

Στο μεταξύ, οι εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης του «Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση» συνεχίζονται και αφορούν αγόρια και κορίτσια από 9 ετών και μεγαλύτερα. Ο όμιλος δραστηριοποιείται και στα δύο κολυμβήτρια της πόλης και καλεί όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος της υδατοσφαίρισης από τους έμπειρους προπονητές του. Για παιδιά που δεν είναι εξοικειωμένα με το νερό λειτουργούν τμήματα εκμάθησης στα κολυμβήτρια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας στις 20.00. Περισσότερες πληροφορίες στην έφορο της κατηγορίας εκμάθησης-προ μίνι Φωτεινή Καμπά (τηλ. 6942292790).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το