Αθλητισμός

Κλούβα …on fire στην “πρώτη” της Νίκης Βόλου

niki 1

Ονειρεμένη ήταν υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι της Νίκης σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση των κυανολεύκων κατά την πρώτη επίσημη προπόνησης της αγωνιστικής σεζόν 2015-16. Λίγο μετά τις 18:00 χθες Τετάρτη ξεκίνησε η είσοδος των παικτών με το πρόσταγμα της φωνής του Γιώργου Μαστρογιάννη, βάζοντας «φωτιά» στις εξέδρες του «Π. Μαγουλάς».

Περισσότεροι από 1500 φίλοι της Νίκης κατέκλυσαν κάθε σπιθαμή της σκεπαστής εξέδρας τραγουδώντας για την ομάδα τους, που μετά από επίπονη προσπάθεια των ανθρώπων που στελεχώνουν τη διοίκηση του Συλλόγου, επανέρχεται στο προσκήνιο του ποδοσφαιρικού στερεώματος της χώρας.

niki 4

Μία επιστροφή που κρίνοντας από την οργάνωση και τη μεθοδικότητα που χαρακτηρίζει κάθε κίνηση της Διοικούσας Επιτροπής, αναμένεται να είναι και απόλυτα επιτυχημένη. Επιτυχία άλλωστε δεν είναι μόνο να κερδίζεις κατηγορίες με οποιοδήποτε κόστος, αλλά να μπορείς να δημιουργήσεις ένα στέρεο οικοδόμημα που μπορεί να αντέξει στο χρόνο και να μπορεί να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας. Και αυτή η προσπάθεια, εφόσον βρει την στήριξη που της αξίζει, θα αποδώσει πολύ σύντομα τους καρπούς της.

-Πόσα χρόνια άλλωστε όλοι λέγαμε πως οι ομάδες πρέπει να στηρίζονται σε ποδοσφαιριστές των υποδομών και της ευρύτερης περιοχής; Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το φορτίο της αναγέννησης του Συλλόγου το έχουν κάνει πράξη.

-Πόσο καιρό μιλούσαμε για ένα «Π. Μαγουλάς» που θα μπορεί να αποτελέσει το σπίτι της Νίκης; Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας το έχουν κάνει πράξη.

niki 2

Η Διοίκηση παρά την αφόρητη οικονομικά κατάσταση της χώρας δεν σταμάτησε να «ματώνει» οικονομικά για να φέρει εις πέρας αυτό που υποσχέθηκε και είναι αλήθεια με τις πιθανότητες εις βάρος της, να αναδημιουργήσει ομάδα και γήπεδο. Και όμως το κατάφερε.

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε πως τη Νίκη δεν τη διοικεί, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Μελισσανίδης. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ρίξει τα θεμέλια, έχουν ρίξει τα «μπετά» αλλά για να τελειώσουν αυτό οικοδόμημα θα χρειαστούν τους φίλους της ομάδας στο πλευρό τους. Είτε αυτό λέγεται εισιτήριο διαρκείας, είτε αυτό λέγεται απλό εισιτήριο.

niki 3

Πηγή www.goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το