Τοπικά

Κλειστή η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ στον Α. Μπέο αν συνεχιστούν οι ύβρεις και η φίμωση των παρατάξεων

φωτογραφία-1
Σε μια συνεδρίαση, όπου δεν έκανε «εμφάνιση» ο Α. Μπέος, ο Γ. Μουλάς ζήτησε από τον επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Μ. Πατσιαντά να αποτελέσει συνδετικό κρίκο μεταξύ του δήμου και της Κυβέρνησης.
«Προσδοκούμε σε μια καλή συνεργασία και ελπίζουμε να γίνει ο Πατσιαντάς προπομπός των αιτημάτων της πόλης», δήλωσε ο Γ. Μουλάς, κάνοντας στροφή 180 μοιρών.
Ο Γ. Μουλάς δήλωσε ότι την Κυριακή το βράδυ ο Μ. Πατσιαντάς του επιτέθηκε αναίτια με τοποθέτησή του στο Άστρα όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Πατσιαντάς δεχόταν βομβαρδισμό ερωτήσεων για το πώς θα «σταθεί» η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη δημοτική αρχή και όχι για το αποτέλεσμα των εκλογών που είχε κριθεί.
Ο κ. Πατσιαντάς επανέλαβε στο δημοτικό συμβούλιο πως ο Γ. Μουλάς και ο δήμαρχος έχουν ευθύνη για τη λειτουργία του σώματος, με τη φίμωση των παρατάξεων και την απαξίωση που δείχνουν προς αυτές.
«Αν συνεχίσετε να λειτουργείτε έτσι, δεν θα βρεθεί κοινή γλώσσα για τα θέματα των πολιτών. Αν μας φιμώνετε, αν δεν δίνεται  ο λόγος σε φορείς, αν παραβιάζετε τον κανονισμό και δεν διευκολύνετε τη δημιουργία κλίματος συνεργασίας, εμείς δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτές τις συμπεριφορές και να σκύβουμε τον τράχηλο. Αλλάξτε ρότα… Εμάς ο θεσμικός μας ρόλος είναι να κάνουμε προγραμματική αντιπολίτευση. Εάν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας, θα φανεί από τη στάση σας και τη στάση του δημάρχου», είπε απευθυνόμενος στον Γ. Μουλά ο κ. Πατσιαντάς.
Ο κ. Πατσιαντάς ζήτησε να λυθεί άμεσα και το θέμα της στέγασης των παρατάξεων σε γραφεία, όπως προβλέπει ο Νόμος.
«Έχει δοθεί λύση με δύο γραφεία στο δημαρχείο και δύο στο Σπίρερ», απάντησε ο Γ. Μουλάς.
“Εμάς δεν μας ενημερώσατε για τα γραφεία στο δημαρχείο, δεν μας δώσατε κλειδιά. Τι θέλεις…να κάνουμε κατάληψη”, αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης.
Οι παρατάξεις δεν συμφωνούν να κάνουν χρήση γραφείων στο Σπίρερ και να είναι εξωβελισμένες από το δημαρχείο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το