Τοπικά

Kλιμάκιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στη “Φλόγα”, στα σωματεία ερασιτεχνικού αθλητισμού και στου ΜΟΖΑ

Στο πλαίσιο του τριημέρου εξορμήσεων του Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Αλεξίου στον Βόλο, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τη Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ, τα σωματεία ερασιτεχνικού αθλητισμού, καθώς και το camp φιλοξενίας προσφύγων στη ΜΟΖΑ.
Κατά την επίσκεψη του κλιμακίου στην «Φλόγα», συνομίλησε με την υπεύθυνη του παραρτήματος Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου, για τις ενέργειες του Συλλόγου για την οικονομική, ιατρική και ψυχολογική στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν τον παιδικό καρκίνο στη Μαγνησία και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας, όπως το «Τρέχω για τη Φλόγα» κάθε Οκτώβριο για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών της «Φλόγας». Έγινε επίσης, ειδική αναφορά για την ανάγκη στήριξης από το κράτος νέων εξατομικευμένων θεραπειών για τους μικρούς μαχητές, κάτι που αυτή την στιγμή καλύπτεται με έξοδα και προσπάθειες του Συλλόγου.
Στη συνάντηση του με τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία συμμετείχε και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Αρχικά επισκέφθηκαν το εφηβικό τμήμα της Νίκης Βόλου στο μπάσκετ και είδαν και από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, με τους Ανδρέα Μαύρο και Ανδρέα Τσιριγωτάκη, και τη Διοίκηση, με τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου, καθώς και τους νεαρούς παίκτες που διακρίθηκαν για το ταλέντο τους κάνοντάς μας περήφανους.

Στην συνέχεια, συναντήθηκαν με παράγοντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, Δημ. Μουρτζίνο, Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου, και Κυρ. Κυριακόπουλο, υπεύθυνο Δημόσιων Σχέσεων, όπου και ενημερωθήκαν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ενώ ειδική αναφορά έγινε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε αυτά τα τμήματα να παραμένουν ζωντανά για να προσελκύουν και να ενθαρρύνουν περισσότερους νέους και νέες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.


Τέλος, βρεθήκαν στο camp φιλοξενίας προσφύγων στη ΜΟΖΑ, μαζί με την υπεύθυνη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Μαγνησίας, Ρούλη Καραγιάννη, όπου φιλοξενούνται 110 πρόσφυγες. Κατά την επίσκεψη τους συζητήσαν με τους υπευθύνους, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν θερμά, για τις συνθήκες διαβίωσης και την ζωή των προσφύγων στο camp ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη. Η Νεολαία πρότεινε στη διοίκηση του camp να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί σε δρώμενα και εκδηλώσεις.

Η περιοδεία πλαισιώθηκε από κλιμάκιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, τον γραμματέα, Δημήτρη Σκαλτσή, την Αθηνά Λαοπόδη, μέλος της γραμματείας και υπεύθυνη γραφείου τύπου, τον Απόστολο Χρυσάφη, μέλος της γραμματείας και τον Δαυίδ Γεωργαντά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το