Τοπικά

Κλέβουν και τα αναπηρικά καροτσάκια από το Νοσοκομείο του Βόλου – Γυναίκα “βολτάριζε” στα δικαστήρια με κλεμμένο αμαξίδιο

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα εντοπισμού του αμαξιδίου στα δικαστήρια 

Οι νοσηλευτές που εργάζονται στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αναζητούσαν μάταια τα τρία αναπηρικά αμαξίδια για να μεταφέρουν ασθενείς. Τα είχαν κλέψει, αλλά το ένα το εντόπισαν …στα δικαστήρια του Βόλου.
Στο Νοσοκομείο δρουν ανενόχλητοι κάποιοι που κλέβουν καρότσια είτε για να τα χρησιμοποιήσουν είτε επειδή θέλουν να βγάλουν «μεροκάματο», πουλώντας τα όπου μπορούν.
Οι νοσηλευτές που εργάζονται στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αναζητούσαν μάταια τα τρία αναπηρικά αμαξίδια για να μεταφέρουν ασθενείς. Σύντομα διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά, χωρίς κανείς να αντιληφθεί ποιοι, πότε και πώς τα πήραν και με ποιον τρόπο τα έβγαλαν από το Νοσοκομείο. Το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα από την αρχή του χρόνου έχουν κλαπεί τρία.
Στα δικαστήρια του Βόλου ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».
Νοσηλευτές έχουν κληθεί ως μάρτυρες σε υπόθεση του Αχιλλοπούλειου. Στους διαδρόμους μια γυναίκα περιφέρεται με το νοσοκομειακό αναπηρικό καρότσι που γράφει πίσω στην πλάτη… ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών).
Την πλησιάζουν για να ζητήσουν το καρότσι και η γυναίκα όχι μόνο αρνήθηκε να το επιστρέψει, αλλά ενοχλημένη τους …επέπληξε.
«Μα τι θέλετε, δεν βλέπετε ότι είχα ανάγκη να το πάρω;» είπε έξαλλη στους εργαζόμενους.
Μάλιστα το κλεμμένο καρότσι είχε αποκτηθεί από το Νοσοκομείο, από δωρεά ενός πολίτη.
Τα αναπηρικά αμαξίδια, εκτός από αυτό που εντοπίστηκε στα δικαστήρια λόγω του γεγονότος ότι η «ιδιοκτήτρια» « είχε εντελώς τυχαία δίκη που συνέπεσε με δίκη του Αχιλλοπούλειου – δεν έχουν βρεθεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο ή να τα πήραν κάποιοι που έχουν ασθενείς, οι οποίοι τα χρειάζονται ή να βρίσκονται ως… παλιοσίδερα σε κάποια επιχείρηση ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων.
«Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τους ασθενείς και δικαίως ο κόσμος διαμαρτύρεται. Πώς να δώσουμε όμως στον κόσμο να καταλάβει ότι ασυνείδητοι, μας κλέβουν» τονίστηκε από τους νοσηλευτές.
Πάντως ανένδοτη εμφανίστηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε με το αναπηρικό καρότσι και αρνείται να το επιστρέψει, ενώ θα της κατατεθεί μήνυση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το