Αθλητισμός

Κλείνει στην ΑΕΚ ο Γεράσιμος Μήτογλου;

Στην ΑΕΚ θα ανήκει από το καλοκαίρι ο Γεράσιμος Μήτογλου, σύμφωνα με το aek365.gr. Η Ένωση, έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα για την αγορά του 21χρονου υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και τον εντάσσει στο δυναμικό της. Μάλιστα, το χαρακτηριστικό του είναι, ότι παρά το ύψος του που τον καθιστά πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, είναι και αρκετά γρήγορος.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μήτογλου να μείνει για έναν χρόνο ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου, κάτι που προφανώς θα αποφασιστεί από τον καινούργιο προπονητή και συνολικά από την ομάδα το επόμενο διάστημα, και να επιστρέψει ακόμα πιο ψημένος και έτοιμος το καλοκαίρι του 2022.

Φυσικά η είδηση είναι πως η ΑΕΚ κλείνει έναν νεαρό Έλληνα αμυντικό που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τον Βόλο αποτελώντας βασικό στέλεχος (26 συμμετοχές και 3 γκολ), ενώ θυμίζουμε πως η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Γούτα του Ατρόμητου, χωρίς εννοείται αυτές οι υποθέσεις να σχετίζονται με την απόκτηση έμπειρου στόπερ ηγέτη (τύπου Ντα Σίλβα) που θα αποκτήσει η ομάδα στα μετόπισθεν.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Βόλο, ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και αργότερα αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, πριν τον αποκτήσει ο Βόλος το καλοκαίρι του 2019, καταγράφοντας γεμάτη σεζόν φέτος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το