Τοπικά

Κλείνει από αύριο ο παραλιακός δρόμος στον Βόλο

Κλείνει η παραλία του Βόλου, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αποφυγή των συναθροίσεων.
Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών ισχύει για την παραλία του Βόλου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της προέκτασης της οδού Αργοναυτών κατά πλάτος από το ρείθρο του πεζοδρομίου έως και το ακραίο τμήμα του κρηπιδώματος και κατά μήκος από το ύψος της οδού Καρτάλη έως και το Πανεπιστήμιο και από το ύψος της οδού Φιλελλήνων καθ΄όλο το μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου έως και την προέκταση της Περραιβού.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει από τη Δευτέρα και ώρα 2 το μεσημέρι για 14 ημέρες μέχρι τις 6 το πρωί της 19η Απριλίου.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει για τις καθημερινές από 2 το μεσημέρι έως 8 το πρωί της επομένης και όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.
Κατ΄εξαίρεση θα επιτρέπεται η είσοδος και κυκλοφορία ατόμων και οχημάτων για τη λήψη μέτρων που αφορούν ελλιμενισμένα σκάφη που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και μόνο για λόγους ασφάλειας σκαφών λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου γεγονότος, κατόπιν άδειας της Λιμενικής Αρχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το