Τοπικά

Κλασικά αυτοκίνητα στην παραλία Βόλου για το 7ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του περίφημου και εντυπωσιακού 7ου Ιστορικού Ράλι Όλυμπου 2018 (The Historic Rally of Olympian Gods ) – 23η Μακεδονική Πλοήγηση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 6 και 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλία, με τη συμμετοχή δεκάδων αυτοκινήτων-αντίκα ηλικίας πολλών δεκαετιών ( ο παλαιότερο είναι του 1958) .
Το περίφημο αυτό Ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «Περραιβία» – Ελασσόνα, που το θεσμοθέτησε το έτος 2011, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Π.Ε. Λάρισας και της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Φέτος το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, με απόφαση των διοργανωτών επισκέπτεται τους Νομούς Λάρισας και Μαγνησίας, ενώ οι εκκινήσεις έχουν προγραμματιστεί ως εξής:
Σάββατο 6 Οκτωβρίου: Λάρισα – κεντρική πλατεία εκκίνηση 10.30-11.30, Βόλος εκκίνηση 13.30 – 14.30. Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου: Λάρισα, κεντρική πλατεία εκκίνηση 10.00 – 11.00 και τερματισμός το μεσημέρι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.
Η εκκίνηση στον Βόλο θα γίνει στις 13.30 στο κτίριο «Παπαστράτος» και τα κλασικά αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: Πορταριά, Χάνια, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα (στάση για γεύμα), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Αγριά, Βόλος, Λάρισα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το