Τοπικά

Κλασικά αυτοκίνητα στην παραλία Βόλου – Εκκίνηση για το 7ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου με περισσότερες από 70 συμμετοχές (photos)

Από την παραλία του Βόλου ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι τα κλασικά αυτοκίνητα στο πλαίσιο του 7ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου 2018. Οι συμμετοχές, που ξεπερνούν τις 70, προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκκίνηση έγινε από το κτίριο «Παπαστράτος» και εκατοντάδες Βολιώτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής.

Το περίφημο αυτό ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «Περραιβία» – Ελασσόνα, που το θεσμοθέτησε το έτος 2011, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Π.Ε. Λάρισας και της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.
Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν: Πορταριά, Χάνια, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα (στάση για γεύμα), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Αγριά, Βόλος, Λάρισα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το