Τοπικά

ΚΚΕ: Πλήρης στήριξη της κυβέρνησης στη δημοτική αρχή Βόλου

Για πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην δημοτική αρχή Βόλου κάνει λόγο η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ μετά την ανακοίνωση της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με την οποία καλούσε τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα για τις πρακτικές της δημοτικής αρχής. Το ΚΚΕ σημειώνει ότι η επιστολή αποκαλύπτει την στήριξη της κυβέρνησης «στη βρώμικη συμπεριφορά, τις ύβρεις και τις απειλές του δημάρχου».
Η ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ:

«Πέρα από παρέμβαση στις εσωκομματικές κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Δήμο Βόλου, η επιστολή της υφυπουργού Εσωτερικών αποκαλύπτει την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στη δημοτική αρχή Μπέου στη βρώμικη συμπεριφορά, τις ύβρεις και τις απειλές του δημάρχου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διά του αρμόδιου γραφείου του Υπουργείου Εσωτερικών, ξεχρεώνει τα «γραμμάτια» στήριξης της πολιτικής της από τη δημοτική αρχή Βόλου, η οποία επί τέσσερα χρόνια, όχι μόνο δεν στράφηκε εναντίον της κυβέρνησης και της αντιλαϊκής πολιτικής της, αλλά με «υπερβάλλον ζήλο» αποδέχτηκε τις κυβερνητικές περικοπές προς την τοπική διοίκηση και συνολικά το νομοθετικό της έργο, που μετατρέπει την τοπική διοίκηση σε χώρο προώθησης των επιχειρηματικών – εργολαβικών συμφερόντων, σε φορομπηχτικό μηχανισμό και τις κοινωνικές υπηρεσίες σε εμπόρευμα.

Κατά την κυβέρνηση ο δήμαρχος Μπέος «φέρεται» με βάση κάποιες …καταγγελίες (!) να διαπράττει πράξεις όπως οι τραμπουκισμοί, οι ύβρεις και οι απειλές. Αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που εξαρχής υποστήριζε το ΚΚΕ, ότι η προώθηση της στρατηγικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων υπέρ των μονοπωλίων τους χωράει όλους. Το ΚΚΕ δεν θα επιτρέψει να στριμώξουν εκεί τα λαϊκά στρώματα. Μόνη και καθαρή απάντηση απέναντί τους: Ισχυρό ΚΚΕ παντού!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το