Χωρίς κατηγορία

ΚΚΕ: Με δική μας πρόταση θα συμμετάσχουμε στο δημοψήφισμα

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλάει σε εκδήλωση για τον Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά στην  Άρτα. Τον Άρη Βελουχιώτη τίμησε στην Άρτα, η ηγεσία του ΚΚΕ, 70 χρόνια μετά το θάνατο του.   ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι το ΚΚΕ θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα με δική του πρόταση, καλώντας τον λαό να ψηφίσει στην κάλπη «Όχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ – Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης – Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».

Προσθέτει ότι ως εκ τούτου λόγω των γνωστών ιδεολογικών και πολιτικών απόψεών του, όπως εκφράζονται και στην παραπάνω ρητά διατυπωμένη θέση του, δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία από τις αντίστοιχες «Επιτροπές Υποστήριξης».

Ο κ. Κουτσούμπας καλεί τον κ. Βούτση να μεριμνήσει για την τη διάθεση και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου στα ΜΜΕ καθώς και των απαιτούμενων χώρων υπαίθριας προβολής, για την παρουσίαση και προβολή των θέσεων και της δραστηριότητάς του ΚΚΕ.

Ακολουθεί η επιστολή του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών:
Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 10 του Ν. 4023/2011, στο δημόσιο διάλογο επί του ερωτήματος που τίθεται για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 05-07-2015, συμμετέχουν και τα πολιτικά κόμματα, τα οποία εντάσσονται σε μια από τις αντίστοιχες «Επιτροπές Στήριξης» (του: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ και του ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΝΑΙ).

Όπως είναι γνωστό, το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.) δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα με τη δική του πρόταση, καλώντας το λαό να ψηφίσει στην κάλπη «Όχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ – Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης – Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία». Ως εκ τούτου, λόγω των γνωστών ιδεολογικών και πολιτικών απόψεών του, όπως εκφράζονται και στην παραπάνω ρητά διατυπωμένη θέση του, δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία από τις αντίστοιχες «Επιτροπές Υποστήριξης».

Επομένως, με βάση τα παραπάνω, ως συμμετέχοντες στο δημοψήφισμα της 05-07-2015 με τις αυτοτελείς απόψεις μας, σας καλούμε να μεριμνήσετε για τη διάθεση και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου στα ΜΜΕ καθώς και των απαιτούμενων χώρων υπαίθριας προβολής, για την παρουσίαση και προβολή των θέσεων και της δραστηριότητάς μας, όπως άλλωστε προβλέπεται από τα άρθρα 5, 9 παρ. 1, 5 και 21 του Ν. 4023/2011.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το