Τοπικά

ΚΚΕ: Η δημοτική αρχή Βόλου αυτοθαυμάζεται, αλλά αδιαφορεί για τις λαϊκές ανάγκες

Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό της κηλίδας στον Παγασητικό ζητούν οι παρατάξεις του ΚΚΕ στον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότερα, σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του δημοτικού συμβούλου Απ. Νάνου και του περιφερειακού συμβούλου Γ. Λούμα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, τον πρόεδρο του ΟΛΒ Θ. Σταυριδόπουλο, απαιτήθηκε να παρθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό και την αντιμετώπιση της διαρροής λυμάτων στον Παγασητικό από τη βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό του Βιολογικού Καθαρισμού. Είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Αρ. Σαββάκη από τον οποίο ζητήθηκε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.

Σε ανακοίνωση του κόμματος τονίζεται χαρακτηριστικά:
Να σταματήσει τώρα η στάση αναμονής και απλής παρακολούθησης του προβλήματος από μεριάς των αρμόδιων φορέων! Δήμος Βόλου, Περιφέρεια και Λιμεναρχείο έχουν την κύρια ευθύνη να συντονιστούν και να σταματήσουν την επέκταση της κηλίδας με όλα τα μέσα. Πρόκειται για επείγον ζήτημα που αφορά την προστασία της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα της υγείας των λουομένων.
Σε σχέση με την πολλοστή «βλάβη» στον Βιολογικό, για άλλη μια φορά αποκαλύπτονται οι συνέπειες της πολιτικής της τωρινής και των προηγούμενων δημοτικών αρχών με την υποστελέχωση και εγκατάλειψη των υπηρεσιών που δεν έχουν ανταποδοτικότητα και είναι προς ιδιωτικοποίηση. Η δημοτική αρχή Βόλου αυτοθαυμάζεται για τα αποθέματα που έχει πετύχει, αλλά δεν διαθέτει ούτε μισό ευρώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις λαϊκές ανάγκες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το