Τοπικά

ΚΚΕ: Επιβεβαιώνεται η στήριξη της κυβέρνησης στη δημοτική αρχή Βόλου

Για ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στη δημοτική αρχή Βόλου κάνει λόγο η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ μετά την κλήση σε απολογία των 12 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Νίκο Ντίτορα, για την αποχή τους από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ:

«Η πρεμούρα και η άμεση ανταπόκριση για κλήση σε απολογία των 12 δημοτικών συμβούλων Βόλου από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας για παράβαση καθήκοντος, λόγω της αποχής τους από το δημοτικό συμβούλιο, ύστερα από παραγγελία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, επιβεβαιώνει περίτρανα ότι η δημοτική αρχή Βόλου έχει την ανοχή, αν όχι τη στήριξη, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στην εφαρμογή και στον εξωραϊσμό της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δημοτική αρχή Βόλου, στα πλαίσια της υλοποίησης της στρατηγικής της Ε.Ε., μετατρέπουν το δήμο σε ιμάντα προώθησης των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων και σε φορομπηχτικό μηχανισμό με επέκταση της ανταποδοτικότητας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που θέλουν να συγκαλύψουν όλοι τους. Η δημοτική αρχή συνεχίζει να ξεχρεώνει τα γραμμάτια υποστήριξης της κεντρικής πολιτικής, έχοντας στο πλευρό της όλο τον κρατικό μηχανισμό. Καμιά εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική από διάφορες θέσεις. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ! ΚΚΕ παντού!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το