Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Επιτέλους κάλεσαν τον πατέρα Αντώνιο, να δικαιωθούν τα παιδιά», λέει η μητέρα του 19χρονου

«Επιτέλους τον κάλεσαν (τον πατέρα Αντώνιο), και από κει και πέρα εγώ πιστεύω πολύ στη δικαιοσύνη. Αυτό που περιμένουμε τόσο καιρό είναι να δικαιωθεί το παιδί, το δικό μου, της άλλης μητέρας και για όλα τα παιδιά»: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 19χρονου, όταν έμαθε πως ο πατέρας Αντώνιος την ερχόμενη εβδομάδα καλείται να δώσει εξηγήσεις στους δύο εισαγγελείς ανηλίκων.

Η μητέρα του 19χρονου που μίλησε στο Star περιμένει με αγωνία τη στιγμή που το ανώτατο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Όπως λέει χαρακτηριστικά, τόσο η ίδια όσο και ο γιος της περνούν έναν Γολγοθά.

«Ο γιος μου είναι χάλια. Περιμένει πώς και πώς την εξέλιξη. Ζούμε μέσα σε έναν εφιάλτη».

Ο πατέρας Αντώνιος καλείται ως ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος μετά τις καταγγελίες από τα δύο ανήλικα αγόρια που ήταν τρόφιμοι.

Επίσης ερευνάται και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες σε βάρος παιδιών, καθώς προέκυψαν ενδείξεις πως οι ξυλοδαρμοί και οι σκληρές τιμωρίες που επιβάλλονταν στα παιδιά ήταν κατόπιν δικής του εντολής.

«Έχω ακούσει ότι ένα συγκεκριμένο παιδί έχει υποστεί ξυλοδαρμό από στελέχη της Κιβωτού και ότι φοβάται να μιλήσει» λέει χαρακτηριστικά πρώην τρόφιμος της δομής στο Star.

Εκτός από τον ιερέα, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις συνολικά 7 υπάλληλοι της Κιβωτού του Κόσμου. Οι 6 από αυτούς, για πρόκληση σωματικών βλαβών στα παιδιά και μία εργαζόμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς φέρεται να μην πήγε σε γιατρό ή στο νοσοκομείο ένα παιδάκι που είχε χτυπήσει.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το