Τοπικά

Κιβωτός του Κόσμου: Εικόνες από το εσωτερικό της δομής στον Βόλο – Η σουίτα του πατέρα Αντωνίου

οκ εξακολουθούν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου, σε συνδυασμό με αυτές για την αμύθητη περιουσία, που διαχειρίζονταν ο πατέρας Αντώνιος και η σύζυγός του.

Ενδεικτικές της χλιδάτης ζωής του, πρώην επικεφαλής της Κιβωτού, είναι οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της δομής στον Βόλο, για την οποία υπάρχουν καταγγελίες για βασανισμούς παιδιών, στο διαβόητο πράσινο κλουβί τιμωρίας.

Η σουίτα του Αντωνίου και οι λιτοί κοιτώνες των παιδιών
Από τις φωτογραφίες που παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», διαπιστώνεται η αντίθεση μεταξύ της λιτότητας των κοιτώνων των παιδιών και των ανέσεων στη σουίτα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Το δωμάτιο του στελέχους της Κιβωτού, έχει όλες τις ανέσεις, όπως και το γραφείο του. Μάλιστα, στην πόρτα του γραφείου υπάρχει η ταμπέλα «El Capitano» (Ο καπετάνιος).

Στον αντίποδα, άλλη φωτογραφία δείχνει ένα από τα δωμάτια με κουκέτες όπου μένουν τα παιδιά.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται η αποθηκη όπου παιδιά τακτοποιούν πράγματα, ενώ στον εξωτερικό χώρο φαίνονται σακιά γεμισμένα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες τα μετέφεραν τα παιδιά, στο πλαίσιο εργασιών στην δομή.

Σε ακόμα μια εικόνα, βλέπουμε τον στάβλο, όπου επίσης παιδιά φαίνονται να κάνουν δουλειές.

Πηγή:in.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το