Κόσμος

Κίνητρο εμβολιασμού από τον Δήμαρχο Λονδίνου: Με την 1η δόση… στην κλήρωση για εισιτήριο στον τελικό του EURO

Κίνητρα που φτάνουν… έως τον τελικό του EURO 2020 προσφέρει ο Δήμαρχος του Λονδίνου, σε όσους αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσε ο Σαντίκ Καν, δύο εισιτήρια του τελικού του EURO 2020 θα δοθούν σε Βρετανούς που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν με την 1η δόση τις επόμενες ημέρες, ενώ άλλα 50 διπλά εισιτήρια (δηλαδή 100 εισιτήρια), θα δοθούν για τη ζώνη των οπαδών, στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει αύριο τη Δανία, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, με μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό, μετά από πολλές 10ετίες.
Για να κερδίσουν τα «μαγικά χαρτάκια» του τελικού οι Βρετανοί που θα εμβολιαστούν από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο για την πρώτη δόση, ή να παρουσιάσουν χαρτί με το ραντεβού τους.

Όσοι ανεβάσουν στα social media φωτογραφία με τον εμβολιασμό τους ή με το αποδεικτικό εμβολιασμού, θα μπουν δύο φορές στην κλήρωση.
«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Λονδίνου, κάνοντας έκκληση, για μία ακόμη φορά, να εμβολιατσούν όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το