Τοπικά

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στον Βόλο: “Συνδικαλιστική μαφία η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ”

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Αγίου Νικολάου η γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ. Στην συγκέντρωση η Γραμματεία του ΠΑΜΕ κατήγγειλε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «με μεθοδεύσεις έχει σκοπό να επιβάλλει τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και την λειτουργία τους».
Οι συμμετέχοντες έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως ΅συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών.΅ Στην συγκέντρωση ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας Μήτσος Παπαρήγας Κώστας Στεργίου που ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Καταγγέλλουμε την συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες, με σκοπό να επιβάλει με το “έτσι θέλω” τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.
Δηλώνουμε την απόφαση μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στη σαπίλα που αναδίνουν αυτοί που αυτοπαρουσιάζονται ως “εκπρόσωποι της εργατικής τάξης” και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους οι εργοδότες να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους.
Η απαξιωμένη στα μάτια των εργαζομένων πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, αυτή την περίοδο παίζει τα ρέστα της και προσπαθεί με μαφιόζικες μεθόδους να επιβάλει με τη βία την παρουσία εργοδοτών νόθων αντιπροσώπων μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους ακόμη και στο ίδιο το συνέδριο της Συνομοσπονδίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το