Τοπικά

Κινητοποιήσεις από τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμυρού-Σούρπης σε συντονισμό με το μπλόκο Αερινού

Απόφαση για κάθοδο σε κινητοποιήσεις σε συντονισμό με το μπλόκο του Αερινού έλαβε σε προχθεσινή συνάντηση στην Ευξεινούπολη ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού-Σούρπης. Η τελική απόφαση για τη μορφή και τον τόπο των κινητοποιήσεων που θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, θα ληφθεί μετά και τη σημερινή (6 μ.μ.) συνάντηση των αγροτών στο Αερινό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αλμυρού και Σούρπης κ. Στ. Γλιάτη, «η απόφαση που λήφθηκε ήταν να υπάρξει συντονισμός με τους συναδέλφους από το Αερινό, ώστε από κοινού την ερχόμενη Δευτέρα να προχωρήσουμε σε έναρξη των κινητοποιήσεων σε επίπεδο Μαγνησίας. Αναλόγως τη συμμετοχή θα δούμε αν θα στηθεί μπλόκο στον Αλμυρό ή αν θα μεταβούμε στο Αερινό» προσέθεσε.

Στο μεταξύ, ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης με ανακοίνωσή του απευθύνει κάλεσμα για νέα συνάντηση αύριο Σάββατο 26 Ιανουαρίου (6 μ.μ.) στο καφενείο «Μαύρος Γάτος» στην πλατεία της Σούρπης, προκειμένου όπως αναφέρει «να οργανώσουμε τον αγώνα μας στο πλαίσιο του καλέσματος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ που μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα».
«Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής 11 Γενάρη, αποφάσισε να στηθούν αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα στις 28 Γενάρη. Μόνο με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή (6 μ.μ.) στην καφετέρια «Κοσμοθεωρία» στο Αερινό έχει προγραμματιστεί συνάντηση αγροτών, προκειμένου να αποφασίσουν για τη μορφή των κινητοποιήσεων.
«Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου αρχίζουμε τον αγώνα μας για να βρούμε λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας και θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους αγρότες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκ. Αγγελής.
Ο ίδιος επισήμανε ότι «είναι βέβαιη η κάθοδος των τρακτέρ και ανάλογα τη συμμετοχή θα αποφασιστεί αν το μπλόκο του Αερινού θα στηθεί κάτω από την αερογέφυρα ή πάνω στην ΠΑΘΕ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το