ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στον Βόλο

Τοπικά

Τρίκαλα: Έκρηξη σε διαμέρισμα στην Ασκληπιού

Τοπικά

Ανάκληση πλαστικής κουτάλας από τον ΕΦΕΤ

Ελλάδα

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονου Βολιώτη

Τοπικά

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Τοπικά

Κινητοποίηση εμποροϋπαλλήλων για προάσπιση της Κυριακάτικης αργίας

Κινητοποίηση για την προάσπιση της Κυριακάτικης αργίας πραγματοποιούν οι εμποροϋπάλληλοι αύριο που τα καταστήματα είναι ανοιχτά ενώ στις 10:30 π.μ. στον Άγιο Νικόλαο θα συγκεντρωθούν τα μέλη της Attack Βόλου. Τα μέλη Αttack εκτιμούν ότι η επίθεση στην Κυριακάτικη αργία δεν είναι ξεκομμένη από την ολομέτωπη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι συνολικά «σε δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα και θυσία».
Στο μεταξύ, η Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων αποφάσισε απεργία. «Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι τοκογλύφοι, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι τοπικοί βουλευτές Μεϊκόπουλος, Μπαλής, η υπουργός Παπανάτσιου και μεγάλοι εργοδότες.
Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές τον Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η μνημονιακή νομοθεσία. Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που επιτρέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές», σημειώνουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το