ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέθανε ο Κώστας Πολίτης

Ελλάδα

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Η Κίνηση Πολιτών εμπόδισε πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς εμπόδισαν τους δύο πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο Ειρηνοδικείο του Βόλου. Στο δικαστήριο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ τα μέλη της Κίνησης εμπόδισαν τους δύο συμβολαιογράφους να μπουν στο Ειρηνοδικείο.

Οι δύο πλειστηριασμοί που ματαιώθηκαν ήταν:
-Πλειστηριασμός αγροτεμαχίου έκτασης 4.163 τ.μ., ιδιοκτησίας ομόρρυθμης εταιρίας, που είχε ματαιωθεί, με ισόγειο βιοτεχνικό κτίσμα 1099 τ.μ. και άλλες κατασκευές εντός αυτού. Το ακίνητο βρίσκεται στη Ν. Ιωνία και η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 242.000 ευρώ.
-Πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας ανώνυμης, ομόρρυθμης εταιρίας και ιδιώτη, με επισπεύδουσα τράπεζα. Πρόκειται για ισόγειο κατάστημα με υπόγειο στη Ν. Ιωνία και θέση στάθμευσης με τιμή πρώτης προσφοράς 61.000 ευρώ, για τριώροφη οικοδομή-ξενώνα στην Πορταριά, για οικόπεδο 575,17 τ.μ. με κτίσματα επίσης στην Πορταριά με τιμή πρώτης προσφοράς 762.000 ευρώ και οικόπεδο με παλαιά οικία και τιμή πρώτης προσφοράς 31.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανεστάλη χθες τρίτος πλειστηριασμός που αφορά ακίνητη περιουσία στη Νέα Ιωνία καθώς υπήχθη στην διαδικασία των υπερχρεωμένων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το