Τοπικά

ΚΙΝΑΛ σε κόμματα, βουλευτές και φορείς: “Πάρτε θέση για τον οχετό ύβρεων και την συκοφάντηση του Πανεπιστημίου από τον Α. Μπέο”

Το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας καλεί όλους τους βουλευτές, τα κόμματα και τους φορείς  να πάρουν θέση υπέρ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την επίθεση που δέχεται από τον Δήμο Βόλου “με οχετό ύβρεων και συκοφαντιών”.

“Η συμπεριφορά του Δημάρχου Βόλου και τις πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς να μας εκπλήσσει πλέον, μας απογοητεύει, για άλλη μια φορά.
Η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου και η προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, υπονομεύεται από την πρωτοφανή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καθαρά για λόγους εκδίκησης, η υπόθεση παραχώρησης του οικοπέδου της Παρασκευοπούλου, από το Δήμο για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου, πήρε άλλη τροπή, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο δεν γνώριζε ότι ανήκει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Η μικρόψυχη και κοντόφθαλμη πολιτικά αντίληψη, συνοδευόμενη από οχετό ύβρεων και συκοφαντιών, καταδεικνύει την ανυπαρξία σεβασμού στο θεσμό, που κατά τα άλλα επικαλείται ο Δήμαρχος.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή , να σταματήσει τον ολισθηρό κατήφορο που έχει πάρει και να αντιληφθεί ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές της περιοχής μας σε δημόσια έργα που φέρουν ανάπτυξη και χρήματα στον τόπο μας, αλλά αποτελεί έναν ισχυρό πόλο ανάπτυξης για το μέλλον της.
Η συμπαράσταση και η στήριξη όλων μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το