Τοπικά

ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας: Ο Αλέξης Τσίπρας νομίζει πως ακόμη μπορεί να κοροϊδεύει τους πολίτες

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού σήμερα στη Ζαγορά και τον Βόλο, το Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε καθεστωτική και αντιλαϊκή πολιτική ενώ εξόντωσε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις με την υψηλή φορολογία.  Σημειώνει επίσης πως ο κ. Τσίπρας έγινε ο πολιτικός χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσθέτει ότι «νομίζει πως ακόμη μπορεί να κοροϊδεύει τους πολίτες».

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας:

«Τέσσερα χρόνια στην Κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε στην πράξη μια σκληρή, αντιλαϊκή πολιτική. Αποδείχτηκε ο πιο «πρόθυμος» για τους ισχυρούς της Ευρώπης, με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έβαλε «θηλιά» στον λαιμό της χώρας, υπονομεύοντας με την εξοντωτική φορολογία την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή. Παρέδωσε στα χέρια των ξένων τον Εθνικό πλούτο, έχτισε σχέσεις διαπλοκής με τα κρατικοδίαιτα οικονομικά συμφέροντα και εξόντωσε με την υψηλή φορολογία νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα που φτωχοποίησε τους Έλληνες και εξόντωσε την μεσαία τάξη, αντικατέστησε την κοινωνική πολιτική με προσωρινά επιδόματα ελεημοσύνης.

Τέσσερα χρόνια στην Κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας συνεργάστηκε στενά με την ακροδεξιά των ΑΝΕΛ και την Καραμανλική συνιστώσα. Εφάρμοσε καθεστωτική πολιτική, επιχειρώντας να ελέγξει την δικαιοσύνη, να επαναφέρει το πελατειακό κράτος, να υπονομεύσει τους θεσμούς που δεν μπορεί να ελέγξει. Ταυτόχρονα δεν δίστασε προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας, να απειλεί, να δημιουργεί εικόνα απαξίωσης και παρακμής του Κοινοβουλίου και του πολιτικού μας συστήματος. Με αυτές τις ενέργειες ο κ. Τσίπρας έγινε ο πολιτικός χορηγός του κ. Μητσοτάκη.

Η μόνη «γέφυρα» που κατάφερε να στήσει είναι με την ακροδεξιά και τη δεξιά, αυτούς που υποτίθεται ότι «πολεμά» και έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την Προοδευτική Παράταξη. Ο κ. Τσίπρας πάνω στην απόγνωση και στην απελπισία από την αποτυχία της πολιτικής του επιστράτευσε γυρολόγους, θεσιθήρες από τα αζήτητα των κομμάτων, ακροδεξιούς και δεξιούς, νομίζοντας ότι μπορεί ακόμη να κοροϊδεύει τους πολίτες.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι αυτό που εκφράζει το μεγάλο Προοδευτικό ρεύμα των πολιτών, των ζωντανών κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, που καθημερινά μεγαλώνει είμαστε ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, για την Προοδευτική Ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το