Ελλάδα

ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά δεν βάζει στην Α’ Αθηνών τον Γερουλάνο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής καθώς, λίγες ώρες μετά τη μετωπική σύγκρουση Φώφης Γεννηματά – Ευάγγελου Βενιζέλου και την αποχώρηση του δεύτερου από το κόμμα, έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν προτίθεται να συμπεριλάβει τον Παύλο Γερουλάνο στα ψηφοδέλτια της Α’ Αθηνών στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κ. Γερουλάνος δέχτηκε την απόφαση της κ. Γεννηματά και αντ’ αυτού πρότεινε να βρίσκεται τιμητικά στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος. «Αυτή τη θέση την προορίζω για άλλον», του απάντησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, υπονοώντας ότι λίγη ώρα αργότερα θα την πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αντιπρότεινε, λοιπόν, στον Παύλο Γερουλάνο την προτελευταία θέση στο Επικρατείας, εκείνος τη δέχθηκε και έτσι ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους.

Όταν, ωστόσο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Γερουλάνος επανέφερε το αίτημά του για την τελευταία θέση στο Επικρατείας, αίτημα το οποίο αυτή τη φορά έγινε δεκτό από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το