Ελλάδα

ΚΙΝΑΛ: Δεν επιτρέπουν την έξοδο από την κρίση οι πολιτικές Τσίπρα

«Η καθήλωση της ελληνικής οικονομίας και τα νέα αδιέξοδα στα οποία οδηγείται, αναδεικνύονται καθαρά τόσο με την τρίτη έκθεση των θεσμών όσο και από τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής για την έκθεση της Κομισιόν.
Στην ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι «οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα με τις πολιτικές των υπερπλεονασμάτων και την εξοντωτική φορολογία δεν επιτρέπουν την έξοδο από την κρίση, υπονομεύουν το μέλλον».

«Τον πανικόβλητο κ. Τσίπρα δεν θα σώσουν οι προεκλογικές παροχές εξαγοράς», υπογραμμίζει επίσης το ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας ότι «οι πολίτες δεν παρασύρονται από ελεημοσύνες της τελευταίας στιγμής κι απαιτούν να τερματιστεί η υπερφορολόγηση, να πάψει η διαρκής αβεβαιότητα για την οικονομία, να αποκατασταθεί ένα ομαλό επενδυτικό κλίμα, ν’ αρχίσουν να δημιουργούνται θέσεις διαρκούς και όχι ευκαιριακής απασχόλησης».
«Είναι η ώρα για αλλαγή πολιτικής. Με αλλαγή των δεσμεύσεων, με πολιτικές για επενδύσεις, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας. Με ισχυρή εντολή στο Κίνημα Αλλαγής», καταλήγει η ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το