Θ Plus

Κέβιν Σπέισι: Αποσύρθηκε ακόμα μία μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση – Πέθανε ο κατήγορος

Eνας ένας «αποσύρονται» από τη δικογραφία όσοι κατηγόρησαν τον σταρ της επιτυχημένης σειράς «House of Cards» Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, αν και ο φάκελος με τις καταγγελίες που εκκρεμούν δεν έχει ακόμα κλείσει. Αυτή τη φορά, η μήνυση είχε γίνει από μασέρ που πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβρη και ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός τον είχε αναγκάσει να του πιάσει τα γεννητικά του όργανα και να τον φιλήσει κατά τη διάρκεια θεραπευτικού μασάζ στο Μαλιμπού.

Σύμφωνα με το Variety, έγινε γνωστό πως πλέον η υπόθεση έκλεισε. Η δίκη είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2020, όμως, ο κατήγορος πέθανε από καρκίνο. Η υπεράσπιση του κατήγορου απέσυρε τις κατηγορίες τη Δευτέρα, ενώ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να πληρώσει καθεμία τα έξοδα της δικής που της αναλογούν, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Κέβιν Σπέισι.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Σπέισι κατηγορούν τον άνδρα ότι διέγραψε μηνύματα από το κινητό τηλέφωνό του, που θα υποστήριζαν την υπερασπιστική γραμμή. Ο δικαστής που έχει αναλάβει την ποινική υπόθεση πρόσφατα διέταξε τον κατήγορο του Σπέισι να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο στους συνηγόρους του. Το φερόμενο ως θύμα αρνήθηκε να καταθέσει επιπλέον στοιχεία που του ζητήθηκαν. Έτσι, η εισαγγελία απέσυρε οριστικά τις κατηγορίες σε βάρος του Κέβιν Σπέισι.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το