Ελλάδα

Κέρκυρα: Ξυλοδαρμός μητέρας από πρώην σύζυγο σε αγιασμό σχολείου

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ενός άνδρα στην Κέρκυρα που κακοποίησε την πρώην σύζυγό του έξω από το 10ο Δημοτικό σχολείο στο Κανόνι μετά τον αγιασμό τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα μπροστά στο αποτρόπαιο περιστατικό βρισκόταν ο 8χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος έκλαιγε ανήμπορος να βοηθήσει τη μητέρα του.
Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν οι υπόλοιποι γονείς και μαθητές του σχολείου, κανένας όμως δεν έσπευσε να σταματήσει άμεσα την επίθεση του άνδρα. Όπως αναφέρουν μάρτυρες του περιστατικού την κακοποίηση της γυναίκας σταμάτησαν δύο μαμάδες που συνόδευσαν τα παιδιά τους στον αγιασμό.

Ο άνδρας που επιτέθηκε στη μάνα του παιδιού του δεν είναι άγνωστος στην τοπική κοινωνία. Η γυναίκα έχει υποβάλει ξανά στο παρελθόν μήνυση εναντίον του για περιστατικό βίας, όμως η τιμωρία του περιορίστηκε σε απλή επίπληξη. Ο άνδρας είναι υπάλληλος του δήμου και μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Επιπλέον, είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και ανήκει σε κάποιον σύλλογο χωρισμένων πατεράδων που μάχονται για «το δικαίωμα στην συνεπιμέλεια».

Μετά την επίθεση ο άνδρας εξαφανίστηκε. Η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού της, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Σχηματίστηκε δικογραφία και ο άνδρας αναζητείται.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το