Τοπικά

Κερδοφόρα τα Σφαγεία του Βόλου- Κρίθηκε θετικά η παραχώρηση στον ιδιώτη το 2012

σφαγεια

Η απόφαση παραχώρησης των Σφαγείων του Βόλου σε ιδιώτη, από τον Δήμο, το 2012, έκρινε το μέλλον της υποδομής.

Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Κώστας Χαλέβας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Σφαγεία Βόλου Α.Ε. που έγινε την Τετάρτη 13 Μαΐου το μεσημέρι στην έδρα της εταιρείας μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η αντιμετώπιση παλαιών υποχρεώσεων της εταιρείας που ανέρχονται στις 260.000€ περίπου.

Να σημειωθεί ότι από τη χρονιά που παραχωρήθηκε η Α.Ε. Σφαγεία Βόλου σε ιδιώτη έχει επιτευχθεί να υπάρχουν κέρδη για πρώτη φορά προς τους μετόχους σε αντίθεση με το προηγούμενο καθεστώς που η κάθε χρονιά ήταν ζημιογόνος με τη ζημία να ανέρχεται στο ποσό των 150.000€, το οποίο υποχρέωνε τους κύριους μετόχους Δήμο Βόλου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Ρήγα Φεραίου, να καταβάλουν, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έξοδα.

Στη νέα αυτή συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι παλαιές υποχρεώσεις με σκοπό η διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα προς τους κύριους μετόχους να συμβάλουν με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με το ποσοστό τους και ταυτόχρονα να τροποποιηθεί το άρθρο 5 του εταιρικού καταστατικού.

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Χαλέβα από τη νέα διοίκηση,δεν έχουν παρουσιαστεί οφειλές, οι οποίες επιβαρύνουν τους κύριους μετόχους της εταιρείας και οι προαναφερόμενες υποχρεώσεις προέρχονται κυρίως από ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις παρελθόντων ετών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το