Κόσμος

Κέρδισε 50.000 δολάρια με κλεμμένη πιστωτική

Mια γυναίκα έκλεψε μια πιστωτική κάρτα στον Καναδά και με αυτήν αγόρασε ένα λαχείο. Χωρίς κανείς να το περιμένει, η γυναίκα κέρδισε το λαχείο και πήγε να πάρει τα κέρδη ύψους 50.000 δολαρίων!
Όμως, αστυνομικοί περίμεναν την 33χρονη, την οποία και συνέλαβαν για την κλοπή της πιστωτικής.
Ποιος, όμως, παίρνει τα λεφτά από το λαχείο; Ένας άνδρας επικοινώνησε με την αστυνομία, αναφέροντας ότι το πορτοφόλι του είχε κλαπεί. Αργότερα έμαθε πως οι πιστωτικές του κάρτες είχαν χρησιμοποιηθεί για διάσημες αγορές στην πόλη. Μία από τις αγορές ήταν και το τυχερό λαχείο!

Αφού, λοιπόν, αποδόθηκε η… ηθική δικαιοσύνη, έχει ξεκινήσει ένα «ντιμπέιτ» στο ίντερνετ σχετικά με το ποιος πρέπει να πάρει τα χρήματα!
Η απάντηση θα σας… εκπλήξει, αφού είναι η εξής: Κανείς από τους δύο! Η γυναίκα δεδομένα δεν θα πάρει τα χρήματα, όμως το ίδιο ισχύει και για το θύμα της κλοπής, αφού η εταιρεία που διαχειρίζεται τα λαχεία δήλωσε πως δίνει τα χρηματικά έπαθλα μόνο σε όποιον έχει κάνει «νόμιμη αγορά».

Τουτέστιν; Τα 50.000 δολάρια παραμένουν στην εταιρεία και μπαίνουν στο… ταμείο εκείνων των χρημάτων για τα οποία δεν εμφανίστηκε νικητής και προστίθενται σε μελλοντικά τζακ ποτ!
Η γυναίκα, πάντως, αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και απάτη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το