Παραπολιτικά

Και αυτοί επιβουλεύονται; «Θ»

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Lifo, με μεγάλη αναγνωσιμότητα, περιγράφει την περιπέτειά της να επικοινωνήσει με το Δήμο Βόλου για να ενημερωθεί για την κατάσταση στο δημοτικό καταφύγιο που εκχωρήθηκε σε ιδιώτη «μπόγια», μετά τις σοβαρές καταγγελίες της φιλοζωικής που κάνουν το γύρο της χώρας.
Αφού ο δημοσιογράφος περιγράφει, παρουσιάζοντας και με φωτό την εικόνα στο καταφύγιο αναφέρει:
«Να σημειωθεί ότι η Lifo προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Δήμο Βόλου ώστε να υπάρξει κάποια απάντηση από την πλευρά του. Στο πρώτο τηλεφώνημα επικοινωνήσαμε με υπάλληλο, η οποία όταν της μιλήσαμε για το θέμα για το οποίο επικοινωνήσαμε, μας είπε αρχικά, «αχ, θα μας πεθάνουν αυτοί της Φιλοζωικής» και υποστήριξε ότι τα ζώα ταΐζονται κανονικά, ενώ στη συνέχεια όταν της αναφέραμε τις καταγγελίες για την κατάσταση των ζώων δήλωσε άγνοια και μας παρέπεμψε σε δύο τηλέφωνα. Στο πρώτο βγήκε ιατρείο, ενώ στο δεύτερο απάντησε υπάλληλος της Αντιδημαρχίας, η οποία σε αυστηρό ύφος αφού της περιγράψαμε την καταγγελία και ζητήσαμε κάποιες πληροφορίες ή κάποιον αρμόδιο αντιδήμαρχο, μας είπε να πάρουμε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του καταφυγίου, το τηλέφωνο του οποίου όταν το ζητήσαμε, μας είπε «να το βρείτε από τον ΟΤΕ». Όταν παρατηρήσαμε ότι τα ζώα έχουν πάει σε ιδιωτικό καταφύγιο και όχι σε δημοτικό μας είπε «κοιτάξτε δεν πρόκειται να πάρετε από εμένα πληροφορίες» και μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα».
Σαφέστατα πρόκειται για νέα γενιά «δημοσιογραφικών σκουπιδιών», που επιβουλεύεται το μνημειώδες έργο της… εξαφάνισης των ζώων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το