Τοπικά

ΚΔΑΠ Προσφυγικών: Έδειξαν την αγάπη τους για τον θερινό κινηματογράφο

Την αγάπη τους για τον θερινό κινηματογράφο έδειξαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Προσφυγικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.ΠΑ. – Δ.Ι.Ε.Κ.) του Δήμου Βόλου, την Πέμπτη 30 Ιουλίου.
Όπως αναφέρει η συντονίστρια της δομής Κυρατσώ Βουλκούδη, με αφορμή τη λήξη του προγράμματος της φετινής χρονιάς, οργανώθηκε στον προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠ, βραδιά θερινού κινηματογράφου, όπου μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι απόλαυσαν την προβολή της παιδικής ταινίας «Τοσοδούλικα». Ο χώρος γέμισε με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών, όπως και με μυρωδιές από σπιτικό ποπ κορν που γεύτηκαν κατά την διάρκεια της ταινίας. Φεύγοντας μια μικρή γλυκιά έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους.
Το προσωπικό του ΚΔΑΠ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς και τα παιδιά, που παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, δημιούργησαν ένα άψογο κλίμα συνεργασίας και να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι.
Η δομή αποτελεί πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το