Τοπικά

«Καζάνι που βράζει» η ΝΔ στον Αλμυρό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Ενοχλημένος ο Δ. Εσερίδης από τη στάση Μαμούρα

«Καζάνι που βράζει» η ΝΔ στον Αλμυρό με φόντο τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το μέλος της ΟΝΝΕΔ κ. Γ. Μαμούρας συζήτησε στην Αθήνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Χατζηδάκη το ενδεχόμενο καθόδου του στον Δήμο, γεγονός που φαίνεται να προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις στην πλευρά του νυν δημάρχου Δ. Εσερίδη, ενώ ο Β. Χατζηκυριάκος από το ΚΙΝΑΛ δήλωσε στη «Θ» πως είναι «παρών» και τόνισε πως η είδηση θα ήταν να δηλώσει πως δεν θα «κατέβει» στις εκλογές.

Ο κ. Μαμούρας ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα πως «στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, συζητήσαμε θέματα που αφορούν στη νέα γενιά και την ενασχόλησή της με την πολιτική και ειδικότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση. Επίσης ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν στον Αλμυρό».
Ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης που είχε δηλώσει στη «Θ» πως δεν θα διεκδικήσει ξανά τον Δήμο και δεν έχει κρύψει από κανένα πως «παλεύει» για την υγεία του, τόνισε χθες πως «μπορεί να κατέβω και μπορεί να μην κατέβω, γιατί όλα αυτά τα αποφασίζουν οι εξελίξεις που διαμορφώνονται. Δεν θα εξαρτηθεί τελικά από μένα, που όλοι γνωρίζουν πως προέχει η ποιότητα της ζωής μου, αλλά από σειρά παραγόντων».

Ο κ. Γ. Μαμούρας

Ο κ. Εσερίδης σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι ενοχλημένος από την «αυτονόμηση» του Γ. Μαμούρα, τον οποίο «κατηγορεί» για «ασέβεια» ενώ ο ΟΝΝΕΔίτης φέρεται να υποστηρίζεται από τον αντιπεριφερειάρχη και στέλεχος του κόμματος Γ. Καλτσογιάννη και τον περιφερειακό σύμβουλο Α. Κοπάνα.
Ο κ. Χατζηκυριάκος δήλωσε χθες πως αγαπά την πόλη του και οφείλει να την «προστατέψει», ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ -που υπάρχει δυστοκία μέχρι σήμερα να βρει πρόσωπο – ενδεχομένως να λάβει στήριξη, η οποία θα εκδηλωθεί με τη μη κάθοδο ψηφοδελτίου, όπως συζητείται στη Νομαρχιακή. Πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστούν «ότι θα βρεθεί κοινός δρόμος για τις προοδευτικές δυνάμεις που θέλουν αλλαγή σε έναν Δήμο που σήμερα κρατά τα σκήπτρα η ΝΔ», καθώς ενδιαφέρεται και ο κ. Τσούτσας. Ο κ. Χατζηκυριάκος, μέλος του ΚΙΝΑΛ, τόνισε χθες πως στόχος του είναι να δημιουργήσει έναν νικηφόρο συνδυασμό.

Ο κ. Δ. Εσερίδης

«Προσωπικά δεν έχω καμία ματαιοδοξία, προέχει η πόλη και θα κάνω ότι είναι δυνατόν να κερδηθεί ο Δήμος», είπε και παρέπεμψε σε επίσημες ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο.
Επίσης ψηφοδέλτιο στον Αλμυρό θα συγκροτήσει και το ΚΚΕ, ενώ υποψήφιο να εκτεθεί αναζητά και η Χρυσή Αυγή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το