Κατηγορίες: Τοπικά

Καυγάς με το «καλησπέρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Σε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης μετατράπηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξή της. Αφορμή στάθηκε η διαμαρτυρία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα για τα θέματα που εισήγαγε εκτός ημερήσιας διάταξης η δημοτική αρχή. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν σε μια συνεδρίαση με 6 συνολικά θέματα, να έρχονται άλλα 9 εκτός ημερήσιας διάταξης. Η πρακτική αυτή της δημοτικής αρχής, όπως είπε, υποτιμά την μειοψηφία, για να του απαντήσει ο Αχ. Μπέος ότι δεν τον υποτιμά γιατί δεν τον βλέπει.
Στη φραστική διαμάχη παρενέβη η Φωτεινή Κοκκινάκη, η οποία απευθυνόμενη στον Αχ. Μπέο του είπε ότι σε λίγο καιρό, όταν δεν θα είναι δήμαρχος γιατί θα τεθεί σε αργία, θα τους βλέπει όλους από μακριά. Τότε ο Αχ. Μπέος απάντησε ότι όπου κι αν πάει θα είναι ευτυχισμένος, ενώ η ίδια είναι δυστυχισμένη.

Αντιπαράθεση σημειώθηκε και για τα έργα του ΕΣΠΑ, όταν ο Αχ. Μπέος ενημέρωσε το Σώμα ότι στο τέλος του 2015 λήγει το ΕΣΠΑ και η δημοτική αρχή έχει αποφασίσει να «τρέξει» κάποια έργα. Ο Κώστας Γαργάλας τόνισε η δημοτική αρχή βρίσκεται ενάμιση χρόνο στην εξουσία και περίμενε την τελευταία στιγμή να ασχοληθεί με το ΕΣΠΑ.
Στο σημείο αυτό ο Αχ. Μπέος ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να τηρείται ο κανονισμός σχετικά με τον χρόνο που δίνεται στους δημοτικούς συμβούλους για να τοποθετηθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα πάρουμε χάπια για τον Γαργάλα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χούλιγκαν

Πάλι οι χούλιγκαν ξαναχτύπησαν στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - Παναθηναικού με έναν 31χρονο αστυνομικό σε…

9 Δεκεμβρίου 2023

Η ανατρεπτική μαρτυρία για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα – Δολοφονία ή αυτοκτονία;

Τη υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, στα Σπάτα, στις 14 Ιουλίου…

9 Δεκεμβρίου 2023

Τραγική

Ήταν η πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια που ελαιοπαραγωγοί του νομού συμμετείχαν σε μια…

9 Δεκεμβρίου 2023

Συμπεριφορά

Με ιδιαίτερα θετικά σχόλια ο διεθνής Τύπος αναφέρεται στο αποτέλεσμα της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν…

9 Δεκεμβρίου 2023

Ευγενία Λουπάκη: Αποχωρεί από το «Κόκκινο» η δημοσιογράφος – Ζητούσαν την απόλυσή της για μια φωτογραφία του Κασσελάκη με τον σκύλο του

Την αποχώρησή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου η…

9 Δεκεμβρίου 2023

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης ζώων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης ζώων και της συγκάλυψης της, θα γίνει αύριο Κυριακή 10…

9 Δεκεμβρίου 2023