Ελλάδα

Κατρούγκαλος: Θα παραιτηθώ αν υπάρχει στο νομοσχέδιο μία φράση για περικοπές συντάξεων

Σε αντιπαράθεση του με τον Βασίλη Κικίλια στον αέρα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι αν υπάρχουν περικοπές συντάξεων στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί, τότε θα παραιτηθεί.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και πρώην υπουργός Εργασίας αγνοώντας ότι υπάρχει σχετική διάταξη στις 500 σελίδες του πολυνομοσχδίου (παρεμβάσεις στις συντάξεις από το 2019) μιλώντας στον Real FM αρνήθηκε ότι υπάρχουν περικοπές, έκανε λόγο «επιστημονική φαντασία» και υπογράμμισε ότι αυτά που θα ψηφιστούν την Πέμπτη έχουν δεν σχέση με συντάξεις ή περικοπές.

«Με δική σας ευθύνη και υπογραφή του τρίτου Μνημονίου έρχεστε να επικυρώσετε την περικοπή ακόμα 2,5 συντάξεων από τους Έλληνες συνταξιούχους και μνημονιάρα με 5,1 δισ. ευρω μέτρα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Λέτε ψέματα κύριε Κικίλια είναι καθαρό ψέμα» είπε ο κ. Κατρούγκαλος στον αέρα και συνέχισε: «Στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει καμία μνεία για περικοπές συντάξεων και αυτό που λέτε είναι ψέμα». «Σας λέω αν μου φέρετε τη διάταξη στην όπια αναφέρεστε εγώ αύριο θα παραιτηθώ» είπε και έδωσε υπόσχεση στον κ. Κίκιλια και στους ακροατές.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το