Τοπικά

«Κάτω τα χέρια από την ΕΒΟΛ» – Μήνυμα των εργαζομένων με 110 υπογραφές

Στο πλευρό της διοίκησης και του προέδρου της ΕΑΣ Βόλου Νικήτα Πρίντζου τάσσονται οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟΛ, οι οποίοι με ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή 110 ατόμων στέλνουν το μήνυμα «Κάτω τα χέρια από την ΕΒΟΛ» προς “ανεγκέφαλους, μωροφιλόδοξους και μακρυχέρηδες που επιδίδονται σε ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες” με σκοπό να πλήξουν την συνεταιριστική οργάνωση.

Η ανακοίνωση σχετίζεται με όσα κατήγγειλε χθες ο κ. Πρίντζος για πόλεμο συμφερόντων σε βάρος της ΕΒΟΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων:
Με προβληματισμό και ανησυχία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τα διαδραματιζόμενα γύρω από την ΕΒΟΛ.
Με προβληματισμό γιατί δυστυχώς βρέθηκαν μερικοί-ευτυχώς ελάχιστοι-ανεγκέφαλοι, μωροφιλόδοξοι και μακρυχέρηδες που επιδίδονται σε ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες με σκοπό να πλήξουν την ΕΒΟΛ, την Διοίκηση και τον Πρόεδρό της, να την αποδυναμώσουν, να την απαξιώσουν και σε δεύτερο χρόνο, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα ψιθυρίζουν, να την αξιοποιήσουν αναλόγως.
Τους γνωρίζουμε καλά. Γνωρίζουμε το ποιόν τους, την προσφορά και την ιστορία τους. Τους προειδοποιούμε : θα μας βρουν απέναντί τους.
Με ανησυχία διότι κύριοι πρωταγωνιστές και ηθικοί αυτουργοί είναι οι ανταγωνιστές της ΕΒΟΛ που χρησιμοποιούντες τους ανεγκέφαλους και μωροφιλόδοξους και σε συνεργασία με κάποια ΜΜΕ προσπαθούν να δυναμιτίσουν και να συρρικνώσουν την δυναμική παρουσία της ΕΒΟΛ στην ελληνική αγορά.
Θέλουμε να τους γνωρίσουμε ότι για μας τους εργαζόμενους η ΕΒΟΛ είναι το σπίτι μας. Είναι η συνεταιριστική οργάνωση που δίνει ψωμί σε (130) οικογένειες εργαζομένων, που εξασφαλίζει τις καλλίτερες τιμές στα προϊόντα χιλιάδων παραγωγών, γεωργών και κτηνοτρόφων και που με τη μεγάλη της κοινωνική ευθύνη στηρίζει και υπηρετεί την κοινωνία του Βόλου και της περιοχής του.
Στηρίζουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης και τιμούμε την σκληρή προσπάθεια που κάνουν να αναδείξουν την ΕΒΟΛ ως την καλλίτερη Συνεταιριστική Οργάνωση της Ελλάδας.
Τους προειδοποιούμε: «κάτω τα χέρια από την ΕΒΟΛ».
Ακολουθούν 110 υπογραφές εργαζομένων της ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ-ΕΒΟΛ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το