Τοπικά

Οι κάτοικοι στα Αστέρια Αγριάς «τρολάρουν» τη ΔΕΥΑΜΒ – Έκαναν “εγκαίνια” του αντλιοστασίου μέσα στις λάσπες (photos)

«Τελετή εγκαινίων» έστησαν  σήμερα το πρωί στο πάρκο της Αγριάς, στην περιοχή “Αστέρια”, οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για το έργο κατασκευής αντλιοστασίου από τη ΔΕΥΑΜΒ, το οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί παρά τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής. Οι κάτοικοι έκοψαν κορδέλα για τα …εγκαίνια του έργου, τονίζοντας ότι δεν πιστεύουν τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα και άμεσα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του πάρκου.  Επί μήνες οι κάτοικοι της περιοχής έχουν τα μηχανήματα έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και περιμένουν να ολοκληρωθεί το έργο του αντλιοστασίου. Στην κορδέλα των “εγκαινιών”, παραφράζοντας το όνομα της Επιχείρησης, οι διοργανωτές έγραψαν «ΔΕΥΑΜ…μα λάχει».
Η κορδέλα για τα “εγκαίνια” του αντλιοστασίου
Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Αστέρια” Αγριάς Κώστας Θεοδοσόπουλος ανέφερε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για την καταστροφή του πάρκου και σημείωσε πως το έργο δεν πρόκειται να τελειώσει στις 22  Φεβρουαρίου, όπως έχει υποσχεθεί ο Απ. Γαλάτης.  Μάλιστα ο κ. Θεοδοσόπουλος τόνισε ότι το έργο έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2015.
Εξοργισμένη για την καθυστέρηση της ολοκλήρωση του αντλιοστασίου είναι μεταξύ άλλων η μητέρα 19χρονου με πρόβλημα υγείας. Η γυναίκα διαμαρτύρεται για τις εργασίες, καθώς  λόγω του καθημερινού, δυνατού θορύβου έχει επιδεινωθεί η υγεία του παιδιού της.  Διαθέτει, μάλιστα, γνωματεύσεις γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου για την επιδείνωση της υγείας του 19χρονου.
Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως λόγω των εργασιών έχουν μείνει επί 45 ημέρες χωρίς τηλέφωνο.
Ο Κώστας Θεοδοσόπουλος

 

 

Η σημερινή εικόνα του πάρκου των Αστεριών Αγριάς

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το