Κόσμος

Κατηγορούν τραγουδιστή ότι κρατά 6 γυναίκες ενάντια στη θέλησή τους

Ο τραγουδιστής R. Kelly κρατά έξι γυναίκες ενάντια στη θέλησή τους, σύμφωνα με τους γονείς τους και τριών ανθρώπων που υπήρξαν στον στενό κύκλο του.

«Εξι γυναίκες ζουν σε ακίνητα που νοικιάζει ο Κέλι στο Σικάγο και την Ατλάντα», σύμφωνα με το BuzzFeed που μίλησε με τους γονείς και τους άλλους τρεις που υπήρξαν κοντά στον τραγουδιστή της R&B, τους Σέριλ Μακ, Κίτι Τζόουνς και Ασάντε ΜακΓκι. «Ελέγχει κάθε τομέα της ζωής τους: υπαγορεύει τι τρώνε, πώς ντύνονται, πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα κοιμηθούν και πώς θα φερθούν σε σεξουαλικές περιπτύξεις τις οποίες εκείνος καταγράφει», υποστηρίζουν.

Οι γονείς αρκετών εκ των γυναικών πήγαν στην αστυνομία, σε μία προσπάθεια να πάρουν πίσω τις κόρες τους. Το BuzzFeed αναφέρει ότι μία οικογένεια από την Τζόρτζια ανέφερε στις αρχές ότι η κόρη της κρατείται σε μία «αίρεση» του Κέλι, που είναι «βίαιος και την ελέγχει».

Η μητέρα αυτής της γυναίκας δήλωσε στο BuzzFeed ότι η κόρη της έμοιαζε με φυλακισμένη την τελευταία φορά που την είδε και πως ενεργούσε σαν να της είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου, εκφράζοντας διαρκώς την αγάπη της για τον τραγουδιστή. Εκπρόσωπος του Κέλι απέρριψε όλες τις κατηγορίες.

Οι Μακ, Τζόουνς και ΜακΓκι δήλωσαν ότι πέντε γυναίκες που ζούσαν με τον Κέλι το περασμένο καλοκαίρι ήταν από 18 έως 31 ετών. Ο τραγουδιστής τους κατάσχει τα κινητά και τις υποχρεώνει να ζητούν άδεια για να φύγουν από το σπίτι, σύμφωνα με τους ίδιους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται καταγγελίες για τον Κέλι. Το 2008 απαλλάχθηκε από 14 κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, έπειτα από δίκη που κράτησε 6 χρόνια και επικεντρώθηκε σε ένα βίντεο που, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, τον έδειχνε να κάνει σεξ με ένα νεαρό κορίτσι.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το